Gezocht: Leerkrachten basisonderwijs met Passie!

Vacature


AK Special Forces wil jonge en ambitieuze mensen de mogelijkheid bieden om met meerdere scholen kennis te maken. Vooral aan het begin van je loopbaan is het erg leerzaam om op meerdere werkplekken ervaring op te doen. AK Special Forces verzorgt in de regio Nijmegen voor meerdere scholen, de personele inzet. Ons doel is de onderwijsorganisatie te voorzien van flexibiliteit voor korte maar ook lange termijn. Daarvoor hebben wij een pool van leerkrachten met passie voor onderwijs, die zichzelf willen ontwikkelen en die hun leerlingen willen inspireren.

Als leerkracht in het basisonderwijs ben jij in staat om het geluk van jezelf over te brengen aan de leerlingen en hun geluk ook te zien. Van een gelukkige leraar leer je immers de mooiste dingen. Je hebt passie voor kinderen, lesgeven en het onderwijs in het algemeen. Door een leergierige houding ben je ook in staat jezelf en je vak te ontwikkelen.
Meld je snel aan als jij een Special Forces wil zijn en in het bezit bent van een getuigschrift hoger beroepsonderwijs leraar basisonderwijs (ook indien je binnenkort in het bezit gaat komen hiervan).

Acties